TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Atomerőművek

: Atomerőművek

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

370 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631018744

tartalom:

"Ez a könyv az első magyar nyelven kiadott mű, amely az atomerőművek komplex tervezésével és üzemvitelével foglalkozik. A szerző részletesen ismerteti a különböző elven működő atomerőmű-fajtákat, a megvalósítás és üzemeltetés egyes fázisait. A téma feldolgozása azért is jelentős, mert a hagyományos energiahordozók kitermelésének és felhasználásának megdrágulásával egyre komolyabb szerep jut az atomenergiának. Az ezzel kapcsolatos igen szigorú műszaki követelmények hivatottak garantálni a környezet és az energiatermelés biztonságát. A hagyományos erőművekhez képest a beruházási és tervezési módszerek itt még nagyobb követelmények elé állítják az erőműtervezőket. A könyvében ezeket a problémákat részletesen feldolgozza a szerző és minden kérdésre részletekbe menő, pontos megvalósítási példát ismertet. A mű magyar változatát Dr. Lévai András akadémikus, egyetemi tanár dolgozta át és egészítette ki jegyzetekkel és egyes hazai vonatkozású részletekkel."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!