TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Atomok a mérlegen

: Atomok a mérlegen

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

284 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632810899

tartalom:

Hogyan sikerült az embereknek igazolniuk az atomok létezését? Hogyan tanulták meg a tudósok az anyag mérhetetlenül kis részecskéinek mérését: méretük, tömegük, elektromos töltésük, energiájuk meghatározását? Milyen műszereket használnak a korszerű laboratóriumokban az atomok és elemi részecskék vizsgálatakor? Milyen feladatokat kell megoldaniuk a fizikusoknak a jövőben a mikrovilág objektumai méréseivel kapcsolatban? Ezekre a kérdésekre válaszol Abramov érdekes könyve. A könyvet széles olvasókörnek szánták, alapvetően a középiskola felsőbb osztályaiban és szakközépiskolákban tanulóknak, nem fizika szakos egyetemi hallgatóknak, valamint más szakképzettségű tanároknak és dolgozóknak, akiket az anyag felépítésének kérdései és a tudományos kutatás korszerű módszerei érdekelnek.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 300 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!