TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Az anyagszerkezet alapjai

: Az anyagszerkezet alapjai

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

248 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Erdey-Grúz Tibor akadémikus az anyagszerkezet kémiai problémáival már több, korábbi könyvében foglalkozott. E könyvek széles körben elterjedt, alapvető szakkönyveknek bizonyultak. A szerzőt a problémák világos tárgyalásmódja és közérthető fogalmazás jellemzi. A jelen könyv is ezt a "hagyományt" folytatja. A jelenségek, ill. összefüggések lényegét igyekszik kidomborítani, és nem merül be kvantitatív részletekbe, miáltal a könyv megérthetővé válik középszintű műszaki szakemberek számára, továbbá nem vegyészi képzettségű, olyan egyéb területeken dolgozó olvasók számára is, akiknek szakmai munkájához hasznos, ill. érdeklődésük kielégítését segíti az anyagszerkezet alapjainak az ismerete. Különös érdeme a könyvnek, hogy a korábbi kiadáshoz képest jelentős, értékes, az utóbbi 10 évben az anyagszerkezet területén felhalmozódott új ismereteket arányosan felölelő kiegészítéséket tartalmaz. Így kiemelkedő az előző kiadással szemben egyrészt a szilárd kristályos testek szerkezetének, másrészt az elemi részecskék tulajdonságainak sokkal részletesebb, a legújabb eredményeket is magában foglaló tárgyalása."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!