TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Az áramlás- és hőtechnika nagyjai. Életrajzi gyűjtemények

, : Az áramlás- és hőtechnika nagyjai. Életrajzi gyűjtemények

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Műegyetemi Kiadó

Kategóriák:

Fizika Művelődéstörténet Életrajz Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

545 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789634209058

tartalom:

"Reményeink szerint a Tisztelt Olvasó egy olyan alapvetően technikatörténeti könyvet vesz a kezébe, amely szándéka szerint elsősorban az áramlástechnikával, a hőtechnikával és az energetikával foglalkozó diákok, mérnökök, technikusok és a technika iránt érdeklődők számára nyújthat érdekes ismereteket és élményt, ugyanakkor tanulságos lehet minden középiskolás és az emberi sorsok iránt érdeklődő ember számára is. Ez az életrajzi gyűjtemény az antik kortól napjainkig terjedően mintegy 220 külföldi és magyar feltaláló és tudós fényképes életrajzát tartalmazza,amelyekben bepillantást nyerhetünk az alkotó emberek családi sorsába, személyes küzdelmeikbe, az általuk bejárt utak örömeibe és keserveibe. Amikor feltárul előttünk, hogy egy-egy találmány, egy-egy tudományos eredmény elérése mögött milyen sok küzdelem, emberi konfliktus és kitartás, meg szerencse is rejlik, akkor vigaszt kaphatunk mai problémáinkra is. Rájövünk, hogy az alkotó ember sorsa és érvényesülése kétszáz, de kétezer évvel ezelőtt sem volt könnyebb, mint ma. Küzdelem nélkül nincs jelentős eredmény."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!