TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Az elektromosság diadalútja

: Az elektromosság diadalútja

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Galvani békacombjától a radarig végtelen hosszú az út és az emberi tudomány egyik legragyogóbb csodatétele, hogy alig százötven év alatt tette meg az utat, amelynek minden állomása egy-egy mérföldkő, egy-egy döntő jelentőségű, új korszakot nyitó fordulópont a civilizáció történetében. Villanyvilágítás, elektromágnesség, telefon, távíró, dinamó, rádió, fotocella, elektromikroszkóp, radar - ezek azok az állomások, melyeken Bragg könyve végigvezet bennünket a fejlődés sorrendjében, megmutatva, mint épül, terebélyesedik az a hatalmas épület, amelyet az elektromosság modern tudományának nevezünk. Kézzelfogható egyszerűséggel igazít el a legbonyolultabb részletekben is. Beszédesen szemléltető rajzokkal és kitűnően válogatott képekkel világítja meg mindvégig érdekes mondanivalóját. Módszere biztos és a lehető legeredményesebb: amint megismerkedünk az elektromosság egy-egy vívmányával, már szinte magától bontakozik ki előttünk a következő. A Nobel-díjas Bragg ma az elektromosság világszerte legelsőnek ismert tudósa. Könyvéből nemcsak az elektromosság sokféle alkalmazásának titkaival ismerkedünk meg, hanem elénk tárul a természettudományok legnagyszerűbb fejezetének izgalmasan érdekes története is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!