TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Az igazság keresése

: Az igazság keresése

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

261 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632821726

tartalom:

˝Migdal akadémikusnak sok nem fizikus barátja lehet, s alighanem a velük folytatott beszélgetésekből rajzolódott ki előtte oly világosan és érzékletesen, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie annak, aki természettudományokhoz érett, felnőtt, de eddig máshol gyakorlatoztatott fővel közeledik. Legtöbbször ugyanis nem maga a tudományos eredmény készteti meghátrálásra a megértésére törekvő kívülállót, hanem az, hogy vajon miért érdekes és fontos ez a szóban forgó eredmény: hogy miért csak a ki tudja hányadik ellenőrzés után kezdenek rá mint tényre tekinteni, s egyáltalán: hogy jutott eszébe valakinek is azt a kérdést feltenni, amelyikre éppen ez az eredmény a válasz. A szerző igyekszik járható hidat verni a tudomány és az érdeklődő kívülállók között.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!