TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Beszélgetések a fizikáról

: Beszélgetések a fizikáról

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Scolar Kiadó

Kategóriák:

Fizika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

285 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638534117

tartalom:

A szerző, dr. Sas Elemér mintegy húsz esztendeje vizsgáztat, felvételiztet fizikából az egyetemen. A vizsgák tapasztalatait leszűrve tartja a rádióban a Kollégiumi Órák című sorozat fizikáról szóló előadásait. A könyv ezeket az előadásokat tartalmazza. A fizikatanár beszélget itt, hol egy laikussal, hol pedig a felvételire készülű diákkal. Minden fejezet két részből áll, az első rész a fizika valamelyik fontos problémáját emeli ki, és elemzi az erre vonatkozó kérdéseket, a második rész a felvételi vizsgákon gyakran előforduló feladatokra és kérdésekre adja meg a választ. Az egész könyv alapgondolata: arra kell törekedni, hogy a vizsgázó vagy az érdeklődő ne csak az anyagot "tudja", hanem megtanuljon gondolkodni, és alkotó alkalmazója, művelője legyen szakmájának.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!