TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Bevezetés a kőzetfizikába

, : Bevezetés a kőzetfizikába

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Fizika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

423 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630564742

tartalom:

Az elmúlt évtizedekben világszerte - a föld-, az építési, bányászati és rokon tudományokban, valamint ezek alkalmazási, illetve ipari területein - egyaránt megnőtt azoknak a vizsgálatoknak a száma, amelyek a kőzetek fizikai tulajdonságait használják fel különböző céllal. Így a kőzetek anyagi összetétele és a fizikai paraméterek közötti kapcsolat vizsgálatának és alkalmazásának egyre szélesebb körű elterjedésével a kőzetfizika rohamos fejlődésnek indult. Ennek eredményeként először világnyelveken, majd más nyelveken is fokozatosan jelentek meg kőzetfizikai szakkönyvek. Ez a mű ebben a sorban az első magyar nyelvű kiadvány. A könyvben a szerzők a fizika szokásos fejezetei szerint tárgyalják a kőzetek fizikai tulajdonságait és azok alkalmazását különböző módszerek, vizsgálatok esetén. Ezért ajánlják a szerzők a művet a fenti szakterületek művelői számára.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!