TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Elektronfizika

: Elektronfizika

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Tankönyv Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

188 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631744922

tartalom:

"A könyv célja, hogy mindazon fizikai törvényszerűségeket sorra vegye, amelyek a tág értelemben vett elektronikai berendezések működésének alapjául szolgálnak és amelyek segítségével a makroszkopikus villamos anyagjellemzőket mikrofizikailag értelmezi lehet. Az elsődleges cél tehát inkább a jelenségek megértése, nem pedig a közvetlen gyakorlati alkalmazás lehetőségének megteremtése. A könyv műszaki jellege abban jelentkezik, hogy a végformulák, táblázatok, diagramok olyan alakban szerepelnek, ahogy azokat a gyakorlat kívánja, a csupán illusztrációul szolgáló berendezésekben megtalálhatjuk a konstrukció elemeit és a mérési eljárások ábrái is rendszerint többet nyújtanak, mint puszta elvi kapcsolásokat. A jelen könyv önmagában lezárt egész olyan értelemben, hogy nem tételez fel az egyetemi fizikai és matematikai ismereteken túlmenő speciális előtanulmányokat. Önálló egységként kezelhető volta ellenére mégis szoros kapcsolatban áll a szerző másik két könyvével, és azokkal egy magasabb egységet alkot: a sorozat célja a villamosmérnöki ismereteknek az általános fizikán túlmutató tudományos megalapozása. Végül szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik akár a régebbi, akár ezen új kiadás létrejöttében segítségemre voltak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!