TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Emissziós színképelemzés. Gyakorlati rész

Emissziós színképelemzés. Gyakorlati rész

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

717 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963050491x

tartalom:

"Az Emissziós színképelemzés II. kötete a módszer gyakorlati alkalmazási területeit (kohászat, vegyipar, biológia, kriminalisztika stb.) mutatja be. Célja, hogy mind a tudományos, mind az ipari szakember számára lehetővé tegye a munkájához legmegfelelőbb eljárás kiválasztását és felhasználását. Ismerteti a különféle anyagok mintavételét és vizsgálatra való előkészítését. Ezután a vizsgálatot befolyásoló fizikai és kémiai hatások bemutatása következik. Mindezeket a legkorszerűbb elméleti összefüggések és gyakorlati tapasztalatok, megfigyelések alapozzák meg. Külön-külön fejezet foglalkozik a legmodernebb spektrográfiás, spektrometriás és spektroszkópos elemzési eljárásokkal, valamint gyakorlati kivitelükkel. A szerzők összefoglalják a hibaszámításra vonatkozó matematikai-statisztikai módszereket is. Táblázatok sora segíti elő a könyv gyakorlati felhasználását. Az egyes fejezeteket gazdag irodalomjegyzék zárja le."

leírás:

A címlapon könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!