TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Felületvédelmi zsebkönyv

Felületvédelmi zsebkönyv

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Elektronika Fémmegmunkálás Gépészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

494 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631026779

tartalom:

A felületvédelem a gyártmány tervezésekor kezdődik és nem a felületvédelmi üzemben. Ezért olyan információs anyag összeállítására törekedtem, amelyet a szorosan vett felületvédelmi szakembereken kívül a gépész és elektromos gyártmány fejlesztők és szerkesztők is fel tudnak használni. Az alapelvek helyes alkalmazása esetén a felületvédelmi körülményeknek megfelelő, gazdaságosan gyártható, magas esztétikai színvonalú termék az eredmény. Műszaki és gazdaságossági érdek, hogy a gyártmány felületvédelme minden alkatrész esetében azonos színvonalon kerüljön megtervezésre és kivitelezésre. Pl. egy trópusi klímára kerülő nagy értékű elektromos berendezés egyetlen kontaktusának elégtelen felületvédelme működési zavarokat okozhat. Ugyanez a berendezés más alkatrészeinek feleslegesen bonyolult védelme indokolatlan költségtöbblettel terheli a gyártmányt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!