TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Fizika mindenkinek II.

: Fizika mindenkinek II.

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

414 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632813618

tartalom:

"Kitajgorodszkij nevére jól emlékezhet a magyar olvasó; Rend és rendezetlenség az atomok világában című könyvünk szerzője, és a Fizika mindenkinek 1975-ben kiadott első kötetének társszerzője. Íme a folytatás: a fizika későbben kialakult fejezeteinek fejlődése és a gondolati váza, az első, Landauval közösen írott kötet szellemében és stílusában. A két kötetben az olvasó átfogó képet kap a fizika alapjairól, és jó néhány olyan kérdésről, amely ma a fizikusok érdeklődésének homlokterében áll, mindezt elemi kifejtésben, képletre ritkán, hasonlatokra, szemléletes képekre és lényegi gondolatokra annál gyakrabban támaszkodva. Szó esik elektrodinamikáról, relativitás- és gravitációelméletről, kvantummechanikáról, atommagfizikáról, és a mára égetővé vált energiagondokról - fizikusi szemszögből."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!