TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Fizikai kémiai számítások.

, : Fizikai kémiai számítások.

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

333 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

6691025772

tartalom:

˝A szerzők célja ennek a könyvnek a megírásakor az volt, hogy jellemző példák kidolgozásával szemléltessék a fizikai kémiai számítások menetét. A kidolgozott példákat, a téma részletesebb feldolgozása érdekében, további feladatok követik, amelyek megoldását az olvasó a könyv utolsó fejezetében ellenőrizheti. Elhagytuk az egyenletek és a következtetések elméleti részletezését, mert ennek utánanézhetnek olvasóink a fizikai kémia tankönyvekben. Így a feladatokat széles körű válogatással állíthattuk össze anélkül, hogy a terjedelem nagymértékben megnövekedett volna. A szerzők a megoldott feladatokat az egyetemi felvételi vizsgafeladatokból, valamint a Royal Institute of Chemistry és a Pharmaceutical Society vizsgaanyagából válogatták ki. A feladatokhoz az adatokat néhány esetben eredeti tudományos közleményből vették, ilyenkor hivatkoznak a felhasznált irodalomra.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!