TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Fizikai kísérletek gyűjteménye 2. Elektromosságtan, mágnességtan

Fizikai kísérletek gyűjteménye 2. Elektromosságtan, mágnességtan

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Arkhimédész Bt., Typotex Kiadó

Kategóriák:

Fizika Tankönyv Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

348 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637546707

tartalom:

"A könyv, amelyet Ön a kezében tart, magyar nyelven először foglalja össze ilyen terjedelemben az általános és középiskolákban bemutatható kísérleteket. A kísérletgyűjtemény első kötetében a mechanika, optika és hőtan, a másodikban az elektromosságtan és a mágnességtan, a harmadikban az elektronika, az atom- és magfizika, az anyagszerkezet, a csillagászat és a nemlineáris jelenségek oktatásában felhasználható kísérleteket adjuk közre. A szerzők a tanárképzésben, a demonstrációs kísérletek bemutatósában nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek, akik a leírt kísérleteket az oktatásban hosszú ideje alkalmazzák. A mintegy nyolcszáz kísérlet között a "klasszikusok" éppúgy helyet kaptak, mint a legújabbak. A gyűjteményben megtalálhatók az egyszerű jelenség bemutató kísérletek, amelyek eszköz- és helyigénye minimális, és a bonyolultabb, nagyobb technikai felszereltséget, esetleg speciális eszközöket, a tanár részéről komoly kísérletező készséget feltételező mérőkísérletek is. Azoknál a kísérleti eszközöknél, amelyeket a tanár, esetleg a diák is el tud készíteni, az elkészítés módját is részletesen leírja a könyv. A könyvben egy-egy témához általában több kísérlet is tartozik. Ezek közül a tanár a diákok felkészültsége, az iskolai szertár felszereltsége szerint választhatja ki azt, amelyik számára a legmegfelelőbb."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!