TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Galvanizáló szakmai ismeretek. III. kötet. Szakmunkásképző iskolák számára

: Galvanizáló szakmai ismeretek. III. kötet. Szakmunkásképző iskolák számára

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia Tankönyv Műszaki vegyes Elektronika Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

224 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631002500

tartalom:

"A Galvanizáló szakmai ismeretek I. című tankönyvből megismertük a felületkikészítés célját, a szakmában használatos fémek sajátságait, a fémek tönkremenetelének folyamatait, a korrózió elleni védelem elméleti és gyakorlati tudnivalóit, a galvanizálás felületkészítő műveleteit. Tanulmányaink második évfolyamában megismertük a fémleválasztás mechanizmusát, a galvanizálás alapfogalmait, a különböző fémek leválasztási módját, a műanyagok galvanizálási lehetőségeit, az áramnélküli fémleválasztást. A harmadik évfolyamban e tankönyvünkből elsajátíthatjuk a foszfátozás, a kromátozás, a fémszínezés folyamatát, az elektrolitpótlás számításaihoz szükséges ismereteket, a korszerű adalékanyagok hatásmechanizmusát, a fémes felületek simaságának és fényességének, rétegvastagságának vizsgálati módjait, az elektrolitek alkotóinak kémiai és műszeres analitikai módszereit, a vízvizsgálatokat és az üzemgazdasági ismereteket." - a szerző.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!