TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Hírközléselmélet

: Hírközléselmélet

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

250 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A Hírközléselmélet c. munka két fő részre osztható. Az első rész a jelek leírásának formáit, a velük való számolás módjait írja le. Itt kapott helyet az információelméleti alapokkal foglalkozó fejezet is, amely a többivel együtt mintegy alapját képezi a második résznek. A második rész témája a legfontosabb modulációs rendszerek alapelve, modellje, felépítésének ismertetése. A vivőhullám szerinti csoportosításban a szinuszos vivőt használó amplitúdó- és szögmodulációs rendszerek után az impulzusvivőjű modulációs rendszerek bemutatására kerül sor. A megoldásokat mindig tömbvázlatszintig bontja le és rendszertechnikai áttekintést nyújt. Olvasóköre nem csupán az egyetemi hallgatóság, akik számára ez tankönyv, hanem a szakmában - különösen a már régebben - dolgozó mérnökök is, akik e könyvben áttekinthető, rendszerezett összefoglalását kapják a régebbi és az újabb témáknak egyaránt. Továbbképző szerepét éppen azáltal éri el, hogy az új anyagrészek ismertetése mellett számos régebbről ismert kérdést, problémát "helyére tesz"."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!