TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Kalandozások a fizika birodalmában

: Kalandozások a fizika birodalmában

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

183 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631118630

tartalom:

"Ez a könyv nemcsak a fizia birodalmába invitál izgalmas kalandozásra, hanem századok, évezredek mélységeibe is. S közben szinte átéljük azt, hogyan alakultak e tudomány fontos ágai félénk próbálkozásból hatalmas tudományterületekké, melyek már régóta meghatározzák, befolyásolják az ember életét. A kutatóknak sokszor kalandos utat kellett bejárniuk, hogy fölismerjék a természet törvényeit akár a mindenütt jelenlévő mechanikában, akár a hő hatásaiban. Leleplezték a fény rejtelmes kettős természetét, és megtalálták az elektront, melynek ma már a technikában is ugyanolyan fontos szerepe van, mint öröktől fogva a természetben. A kutatás távlatai beláthatatlanok, az eredmények alkalmazása lenyűgöző. A világ megismerhető számunkra, de csak részben tártuk még fel titkait. Így a fizikusok fáradhatatlanul kutatnak tovább."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!