TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Képlékeny hidegalakítás

: Képlékeny hidegalakítás

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

343 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A hazai szakemberek már régóta nélkülöznek egy olyan szakkönyvet, mely az egyik legkorszerűbb és leggazdaságosabb gyártási módot, a fémek képlékeny hidegalakítását ismerteti. Az eljárás gazdaságosságát nemcsak a jelentős nyersanyag-megtakarítás, hanem termelékenységek, a forgácsolómunka elmaradása miatt felszabaduló jelentős gépi munka megtakarítás jelenti. E fontos gyártási módot ismerteti kimerítő részletességgel Osman Miklós okl. gépészmérnök Képlékeny hidegalakítás c. művében. A szerző a szükséges elméleti ismeretek tárgyalása után a hidegalakítás két nagy területével, a "Hidegzömítés"-sel és a "Hidegfolyatás"-sal foglalkozik. Közli a műveletek célszerű felbontását, a szükséges számításokat, a folyatóerő, ill. teljesítmény meghatározását, ennek alapján a gép kiválasztását. Közli a feladatnak legjobban megfelelő szerszám kialakítását, a szerszám egyes részeinek méretezését. a könyv használhatóságát a gyakorlatból választott és kidolgozott példák fokozzák."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!