TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Kétfázisú áramlás. Gáz-folyadék rendszerek

, : Kétfázisú áramlás. Gáz-folyadék rendszerek

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

183 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963102170x

tartalom:

"E könyv szerzőinek a célkitűzése elsősorban az, hogy a gyakorlatban tevékenykedő mérnökök megismerjék a kétfázisú áramlás tanulmányozásának legújabb eredményeit. Ezeket az eredményeket úgy kívánjuk tálalni, hogy a gyakorlati szakemberek fel tudják azt használni a munkájukhoz. Ezért az anyagot úgy csoportosítottuk, hogy a tárgyalt folyamat leírása és a folyamatra ható tényezők diszkutálása után mindig a gyakorlati felhasználásban alkalmazható számítási összefüggéseket közlünk. Nem ismertetünk elméleti modelleket és az összefüggések matematikai levezetésétől is tudatosan tekintettünk el. Helyhiány miatt nem tárgyaljuk a kétfázisú áramlás olyan részterületeit, amelyekre vonatkozóan hozzájuthatunk színvonalas összefoglaló irodalomhoz. A könyv tudományos területen dolgozó mérnökök és egyetemi hallgatók számára is segítséget kíván nyújtani, ha a kétfázisú áramlás problematikáját gyorsan át akarják tekinteni. A gyakorlati szakember munkájának segítésére képletgyűjteményt adunk, közöljük a különféle használatos egységek átszámítási táblázatát, a gyakorlati feladatok megoldásához útmutatást adunk és a legfontosabb szakkifejezések német, orosz és angol jegyzékét is tartalmazza a könyv.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!