TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Kidolgozott példák statikából

: Kidolgozott példák statikából

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Tankönyv Műszaki vegyes Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

207 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Ez a kidolgozott példatár a megoldások technikájához, a mechanikában alkalmazandó gondolatmenet elsajátításához kíván segítséget nyújtani, és súlyos tévedés azt hinni, hogy a tanulás más eszközeit pl. előadások, gyakorlati órák figyelemmel kísérését és az egyéni gondolkodást pótolhatja... A példák közül a darustabilitás külön tananyagként az utóbbi években nem szerepelt, de a feldőlési problémával kapcsolatos gondolatai miatt feltétlenül érdeklődésre tarthat számot. A csuklós szerkezetek csuklóerőinek meghatározására a szuperpozíció elvének alkalmazásán túlmenő módszerek alkalmazása csak az anyagban erősen jártas olvasók számára érdekes... A feladatmegoldási készséget csak egyéni munkával, egyéni gondolkodással lehet elérni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!