TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Kvantumelektronika

: Kvantumelektronika

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Rádió, televízió Elektronika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Új technika

Terjedelem:

188 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A kvantumelektronika alapját a kvantumfizika képezi. Ez a tudomány az atomok és molekulák szerkezetével, az elektromágneses sugárzás és az anyag kölcsönhatásával foglalkozik. A kvantumelektronika már ipari termékeket is szolgáltat. Ilyen például a legkisebb zajú erősítő, a legállandóbb frekvenciájú oszcillátor (atomóra), az elektronikus fénygenerátor (LASER), a rádiócsillagászat, műbolygók, rakéták vezérlése, bolygók közti hírközlés, stb. Az eddigiek alapján várható, hogy a kvantumelektronika még sok új eredményt fog szülni, sőt számos meglepetésre is lehet számítani. E könyv elsősorban a korszerű tudományok iránt érdeklődő nagyközönség s továbbá a rádióamatőrök nagy tábora, valamint az elektrotechnikával foglalkozó mérnökök és technikusok számára készült.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!