TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Látszerész szakmai ismeret II.

: Látszerész szakmai ismeret II.

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Tankönyv Technikatörténet Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

321 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631055841

tartalom:

˝A Látszerész szakmai ismeretek II. kötete részletesen foglalkozik szemészeti ismeretekkel, ezenkívül ismerteti a szemüveglencsék gyártását és a szemüvegkeretek készítését. A szemészeti ismeretek tárgyalásával nem az a célunk, hogy a látszerészeket szemorvosokká vagy szemvizsgálókká képezzük, hanem kizárólag az a törekvésünk, hogy a látszerész megismerje a szemészet alapvető fogalmait, otthonosan mozogjon a szakmának azon a területén, amely ezeket az ismereteket megköveteli. Ezek ismerete nélkül a látszerész csak ˝légüres térben˝ mozogna, és nem ismerve az összefüggéseket, sok alkalommal csak gépiesen végezné a munkáját. A szakma gyakorlása során számtalanszor előfordul olyan eset, amikor a képzett látszerésznek a helyzet helyes felismerése után a segítségre szorulót a megfelelő tanáccsal el kell látnia, és időben a szemorvoshoz irányítani. Ezzel sok esetben komoly bajokat lehet megelőzni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!