TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Mechanika példatár

: Mechanika példatár

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Budapesti Műszaki Főiskola

Kategóriák:

Fizika Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

326 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A példatár célja, hogy a mechanika elméleti ismereteinek elsajátítását segítse, bemutassa gyakorlati alkalmazásukat. A mechanika elsajátításához nemcsak az elmélet ismerete, de az alkalmazásában szerzett jártasság is szükséges. A példatár azért megoldott példákon keresztül mutatja be az alkamazandó gondolatmenetet. Ezek - célszerűen papíron, ceruzával követett - áttanulmányozása után a további feladatok önálló megoldására van szükség. A példatár természetesen csak a Mechanika T- és II. jegyzettel együtt használható, hiszen csak röviden utal az alkalmazott elméleti összefüggésekre. Használata nem pótolhatja az előadások és gyakorlatok figyelemmel kísérését és az egyéni gondolkodást sem.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!