TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Méréstechnikai kislexikon

Méréstechnikai kislexikon

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Lexikon Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

688 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A korszerű iparban, termelésben, a technika és az élet majd minden területén a méréseknek rendkívül fontos szerepük van. A mindennapi életben állandóan találkozunk a mérés különböző formáival, módjaival. Megnézzük a külső levegő vagy a lakás hőmérsékletét. Ha betegek vagyunk a lázunkat mérjük, az orvos a vérnyomásunkat méri. Ellenőrizzük a barométer állását. A kereskedelmi forgalomban az áru súlyát (tömegét) vagy egyéb méreteit mérjük. Az iparban, a technikában, a tudományok sok ágazatában is állandóan mérni, ellenőrizni kell. Ebben a kislexikonban az olvasó megtalálja mindazokat a méréstechnikai fogalmakat és ismereteket, amelyek az iparban, a technikában, a tudomány számos területén a leggyakrabban szükségessé válhatnak. Tájékoztatást ad az egyes szakmákban végzendő fontosabb mérési eljárásokról, módszerekről, a felhasználásra kerülő mérőeszközökről, mérőműszerekről, ezek elvi működéséről, a mérések végrehajtásának feltételeiről, az előírt követelményekről stb.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!