TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Műszaki hő- és áramlástan I/1-2. kötet

Műszaki hő- és áramlástan I/1-2. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia Tankönyv Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

377 p., 481 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"E jegyzet a Közlekedésmérnöki Kar hallgatói számára szükséges hő- és áramlástani ismereteket tartalmazza. A jegyzet összeállításában a tanszéki kollektívát az az alapvető szempont vezérelte, hogy azt hallgatóink elsősorban, mint szakkönyvet tanulmányozzák, ezzel is hozzájárulva hallgatóink önállósága növeléséhez. A jegyzetben minden olyan anyagrész megtalálható, amely a Közlekedésmérnöki Kar három szakán a Műszaki Hőtan és Áramlástan c. tantárgyakban előadásra kerül, azonban külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez a jegyzet nem követi, s így nem pótolja az előadásokat. A jegyzet a Hő- és Áramlástan című tantárgyakat integráltan, elsősorban deduktív tárgyalásmódban tartalmazza, míg az előadások a tantervi előírásoknak megfelelően külön-külön tárgyalják ezt az egymáshoz igen erősen kapcsolódó, rokon tématerületet, az egyetemi előadások jellegének megfelelően általában induktív tárgyalásmódban."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!