TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Műszaki szilikátok fizikai kémiája

: Műszaki szilikátok fizikai kémiája

Kiadás:

Budapest, 1962

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

590 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Ez a szilikátkémiai könyv elsősorban azt a célt tűzi maga elé, hogy a tudomány mai állásának megfelelő fizikai-kémiai gondolkozási és értelmezési módszert alakítson ki, és ezzel növelje a vegyészek és mérnökök képzettségének színvonalát, hogy egyrészt képesek legyenek a könyvekben és periodikákban megjelenő tudományos anyagot annak valóságos értéke szerint felhasználni, másrészt széles látókört nyisson meg előttük azon a munkaterületen, amelyen dolgoznak. Különösen hasznos ez a könyv a szilikátvegyészek számára, akiknek hosszú ideje nem volt módjuk ismereteik felfrissítésére és kiegészítésére. A munka továbbá a politechnikumok és egyetemek azon hallgatóihoz is szól, akik szilikáttechnológiai szakemberekké kívánják magukat kiképezni. A munka célja ezenkívül az alkalmazott technológiai folyamatok szilikátkémiai alapjaink elmélyítése; a legújabb elméleti ismeretek tükrében tárja az olvasó elé az időszerű műszaki problémákat.

leírás:

Első szennylapjából kivágtak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!