TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Példatár hidraulikus- és pneumatikus gépek hajtásaihoz

: Példatár hidraulikus- és pneumatikus gépek hajtásaihoz

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Tankönyv Ipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

143 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝E jegyzet a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karának Építő- és Anyagmozgató Gépek Tanszékén oktatott "Hidraulikus hajtások" c. tárgy gyakorlati anyagának segédlete. Alapoz a tárgy elméleti részének ismeretére, célja az ott megismert hajtáselmélet; gép- és készülék alaptípusok alkalmazásának, valamint a tervezési munka ésszerű menetének bemutatása. Egységes hidraulikus hajtás oktatása külföldi egyetemeken sincs megoldva, jóllehet az ipar számos területén - jármű-, mezőgazdasági-, építő és anyagmozgatógép-, szerszámgépipar - egyre több géptípust alakít ki hidraulikus meghajtással. A feladatok megoldását nagyrészt azonos gép-és készülékelemek adják. Az anyagmozgatási feladatok úgyszólván valamennyi iparban jelentkeznek és az alaptechnológiákkal is összefüggésben vannak... E jegyzet a hallgatóság részére összefoglaló áttekintést kíván nyújtani mind ismeretbővítés, mind a tervezési gyakorlat megalapozását illetően.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!