TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Radioaktivitás

: Radioaktivitás

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Stúdium Könyvek

Terjedelem:

170 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Máig is helytállóak a modern atomfizika első számú mesterének, Ernest Rutherfordnak a könyvhöz írt ajánló sorai: "... A radioaktivitás jelenségeink világos és pontos magyarázatát olyan szerző tárja elénk, aki a tények közvetlen ismeretével rendelkezik. A szerző az anyag tárgyalásában a felfedezések sorrendjétől eltekint, ez segíti a kezdő olvasót abban, hogy tiszta képe alakuljon ki az atomszerkezet modern felfogásáról. Melegen ajánlhatom ezt a legfontosabb jelenségeket és elméleteket egyszerűen, tömören és szabatosan tárgyaló könyvet mindenkinek, akit e lenyűgöző tárgykörbe tartozó ismereteink fejlődése érdekel". Chadwick professzor radioaktivitásról szóló könyvét a neutron fölfedezését ismertető Nobel-előadással és életrajzi jegyzetekkel kiegészítve nyújtja át az olvasónak a Kiadó.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!