TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Sugárözönben élünk

: Sugárözönben élünk

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Aranyhal Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

239 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638366672

tartalom:

"Bizonyára emlékeznek még Öveges Józsefre, a kedves professzorra, aki hosszú éveken át a rádión, a televízión és könyvein keresztül sokak számára tette érdekessé és "fogyaszthatóvá" a fizika tudományát. Öveges professzor értékes gondolatait könyvei újbóli megjelentetésével kívánja ismét közkinccsé tenni az Aranyhal Könyvkiadó. Nem könnyű feladat népszerűen, élvezetesen, könnyen, érthetően és mégis tudományos igénnyel ismertetni a modern fizika bonyolult jelenségeit. Öveges professzor azonban ezt is oly módon oldja meg, hogy könyvének olvasói világos képet kapnak olyan nehéz fogalmakról is, mint az atombontás vagy a relativitás elmélete. Az anyagot sok érdekes példa és jól megmagyarázott illusztráció teszi szemléletessé."

leírás:

Borítója foltos.

Állapot:

közepes

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!