TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Szerkezetek dinamikája

: Szerkezetek dinamikája

Kiadás:

Budapest, 2006

Kiadó:

Műegyetemi Kiadó

Kategóriák:

Fizika Geológia Matematika Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

392 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9634208681

tartalom:

"Ez a könyv mindenekelőtt tankönyv. Az ötéves képzés keretében a szerkezetépítő szakos diákoknak a szakirányos tantárgyak szerkezetek dinamikája blokkjának tanulását segíti. A beinduló Msc. képzésben a Szerkezetek dinamikája, valamint a Különleges terhek és hatások c. tantárgyak tananyaga ugyancsak a könyv egyes fejezeteiből áll össze. A Szerkezetek dinamikája a doktorandusz képzésben szigorlati főtárgy. A tankönyv jól használható lesz a gyakorló mérnökök tanfolyami vagy önálló továbbképzésében is. A tankönyv tárgyalja a kontinuumok rezgéseit, a szerkezetek dinamikai egyenleteinek összeállítását és azok megoldásait. Az olvasó találkozik a szerkezet és talaj dinamikai kölcsönhatásának vizsgálatával, a földrengésekkel kapcsolatos alapismeretekkel, a földrengésszámítás eljárásaival. Megtalálható a könyvben a járművek és szerkezetek dinamikai kölcsönhatásának vizsgálata, a gépek okozta terhekre való számítás módszere. A gyakorlati alkalmazások sorában szerepelnek a rövid idejű terhekre (robbanás, ütközés, leeső test), a szélteherre való dinamikai számítás lépései is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!