TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Szerkezeti anyagok technológiája I-II. kötet

Szerkezeti anyagok technológiája I-II. kötet

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Műegyetemi Kiadó

Kategóriák:

Fizika Kémia Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

344 p., 323 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Anyagismereti alapfogalmak rövid összefoglalása. - Kristályos szerkezetek, kristályhibák.- Ötvözetek szerkezete, halmazállapot-változásai, egyensúlyi viszonyai. - Ideális egyensúlyi diagrammok, állapotábrák. - Vas-karbon ötvözetek egyensúlyi kristályosodása és átalakulása. - Egyensúlyitól eltérő átalakulások a vas-karbon ötvözetekben. - A gyakoribb ötvözők és szennyezők hatása az acél tulajdonságaira. - Acélok hőkezelése: átalakulási folyamatok és hőkezelési technológiák leírása. - Öntöttvasak és színesfémek hőkezelése. - Az anyagok szerkezetének vizsgálata, metallográfia. - Szilárdsági vizsgálatok: statikus, dinamikus, fáradás-, kopásvizsgálatok. - Hibakereső vizsgálatok: mágneses, jelzőfolyadékos, röntgen, ultrahangos. - A korrózió fogalma és fajtái, védekezés a korrózió ellen, korróziós vizsgálatok˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!