TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Szilárdsági számítások a gépészetben. Testek nagy hőmérségleten

Szilárdsági számítások a gépészetben. Testek nagy hőmérségleten

Szerkesztő:

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

498 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A magyar műszaki irodalomban nincsen olyan könyv, amely a hő okozta feszültségek és alakváltozások számításával, a nagy hőmérsékletű szerkezetek stabilitási és rezgésproblémáinak megoldásával foglalkozik. A világirodalomban is kevés az olyan munka, amely összefoglalóan ismerteti ezt a nagy tudományterületet. Goldenblat professzor és szerzőtársai összegyűjtötték és feldolgozták ennek a tudományterületnek legfontosabb eredményeit. Ez a fordítás ezeket az eredményeket a magyar mérnökök számára is könnyen hozzáférhetővé teszi. A könyv a modern gépgyártás, motorgyártás, gőz- és gázturbina gyártás, a hőerőművek berendezéseinek szilárdsági számításához nyújt segítséget. A feldolgozott téma szerteágazó és nem könnyű. Sokszor úgy éreztük, hogy a gondolatok leírásához hiányoznak a megfelelő magyar műszaki kifejezések. Azzal a reménnyel bocsátjuk a könyvet útjára, hogy ezt a nehézséget sikerült oly mértékben legyőzni, hogy a könyv megértése nem okoz majd nehézségeket." (Dr. Kozmann György"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!