TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Tömítések

Tömítések

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Ipar Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

517 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝A tömítéssel számos, gépelemeket és csőszerelvényeket tárgyaló magyar nyelvű könyv foglalkozik, azonban a témát teljes egészében egyik sem tárgyalja. A jelen munka igyekszik ezt a hiányt pótolni azzal, hogy a fontosabb tömítésfajtákat, azok anyagát, vizsgálatát, méretezését és szerelési tudnivalóit ismerteti, hogy a tervező útmutatást kapjon, milyen feladatokra milyen tömítést válasszon, a felhasználó a gyártóval szemben reális és lényeges igényeket támasszon, és megismerje a kevésbé használatos új anyagokat, tömítési módokat. A könyvben bőséges ábra- és táblázatgyűjtemény található. A tömítések felosztása önkényes, és csoportosításra nincs is egyértelműen kialakult felfogás. Nagyjából követjük a szakirodalomban szokványos csoportosítást.˝

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!