TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Vízgépek

: Vízgépek

Kiadás:

Budapest, 1957

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Fizika Hajózás Technikatörténet Vízügy Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

550 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A könyv anyagát a szerző úgy állította össze, hogy az a tankönyv szerepe mellett a praktizáló mérnökök munkája során mint szakkönyv is kellő segítséget tudjon nyújtani. E gondolatnak megfelelően a könyv egy lényegében erősen gyakorlati anyagot tartalmazó áramlástani összefoglalással kezdődik. Az olvasó e részben megtalálja mindazokat az alapvető összefüggéseket, melyeknek ismerete a könyv további lényegi részeinek megértéséhez múlhatatlanul szükségesek. A könyv tulajdonképpeni anyagát két nagy géptípussal, a szivattyúkkal és vízturbinákkal kapcsolatos részek képviselik. A szivattyúkkal foglalkozva a könyv ismerteti a turbószivattyú és a volumenikus elven működő szivattyúk működési elvét, felépítését és e gépcsoportok üzemi problémáit. A vízturbinákkal foglalkozó rész az alapvető működési elvek ismertetése mellett kitér néhány típus részletesebb ismertetésére is. Az elvi tisztaság mellett a közérthetőségre törekvő szöveget gazdag illusztrációs anyag egészíti ki.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!