TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Zenei akusztika

: Zenei akusztika

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Fizika Zene

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

445 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633304016

tartalom:

Régi adósság törlesztésére vállalkozik a Zeneműkiadó, amikor az olvasóközönség elé bocsátja Tarnóczy Tamás egyetemi tanárának, fizikai tudományok doktorának a legújabb kutatásokon alapuló zenei akusztikai könyvét. A világon egyedülálló összefoglaló mű minden lényeges tudnivalót tartalmaz a hang keletkezésével, terjedésével, hangmagasság, hangszín, zenei hallás kérdéseivel kapcsolatban, majd a zene kezdeteivel, az egyszerű hangszerekkel, a levegővel és húrral működő hangszerekkel, mesterséges hang előállításával, végül az építészet és akusztika összefüggéseivel foglalkozik. Iskolai tanulmányai alapján az olvasó kis gondolkodással nyomon követheti, megértheti a szerző mondanivalóját: írásmódja egyszerű és élvezetes, tartalma az akusztika problémái iránt érdeklődők számára felbecsülhetetlen. A megértést táblázatok, ábrák, név- és tárgymutató, képanyag segíti, további tájékozódást a forrásjegyzékből szerezhet az olvasó.

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!