ANTIK-VARIA / Folyóirat-napilap kategória termékei
Képes Pesti Hirlap LX. évf. 191. szám

Képes Pesti Hirlap LX. évf. 191. szám

Kiadás:

Budapest, 1938

Kiadó:

Pesti Hirlap

Kategóriák:

Folyóirat-napilap Fotózás, fotóalbum Sajtó

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

4 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A tartalmazott képek: 1. Horthy arckép. 2. Beck lengyel külügyminiszter első látogatása a felszabadított tescheni Sziléziában. 3. Lindbergh ezredes feleségével megérkezik Berlinbe a Lilienthal-kongresszusra. 4. Murad Sid Ali Achmed pasa, az új egyiptomi követ, megbízólevelének átadása után távozik a királyi várból. Balra Marei követségi ügyvívő, jobbra Scholtz András, a kormányzó szárnysegédje. 5. Bobkovski lengyel közlekedésügyi adminiszter, mellette jobbra bárcziházi Bárczy István államtitkár és Bobkovskiné Lillafüreden, az itt időző lengyel bizottság tagjaival. 6. Bobkovskiné Moscicki Heléna és a lengyel hölgyek matyó ruhában. 7. Francois-Poncet, Franciaország eddigi berlini nagykövete, akit most római nagykövetté neveztek ki. 8. Cirill nagyherceg, orosz trónkövetelő, a Romanov-ház feje; meghalt. 9. Horthy Miklós, kormányzó jelenlétében vasárnap leplezik le az eskü-téren gróf Klebelsberg Kunó szobrát, Grantner Jenő szobrászművész alkotását. 10. Elindult a magyar női tenniszcsapat a lengyelek elleni középeurópai kupadöntőre. 11. Képregények.

leírás:

Megjelenés ideje: 1938 október 14-e, péntek. Az előlapon Horthy Miklós kormányzó arcképe: "Hoffmann Géza festőművész alkotása, amelyet csütörtökön lepleztek le a Nemzeti Egység Pártja fővárosi szervezetében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!