MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
70 éves a Magyar Rádió 1925-1995

70 éves a Magyar Rádió 1925-1995

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Magyar Rádió

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Magyar történelem Művelődéstörténet Rádió, televízió

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

161 p., ill.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Hetven esztendeje, 1925. december 1-jén hivatalosan is megszólalt a Magyar Rádió. Ezzel hazánkban is hódító útjára indult a társadalmi párbeszédet alapjaiban érintő, az emberi lét legintimebb pillanataiba is behatoló, a művészi értékteremtés és -közvetítés távlatait soha nem volt módon szélesre táró, új információs világot kialakító rádiózás. A csoda megszületett. Szellemiségét és technikai korszerűségét tekintve egyaránt elhivatottan, felkészültek, szakszerűen. Az ünnepi útrabocsátók máig érvényesen fogalmazták meg a közszolgálati rádió hivatását: pontosan értették a rádiózás hitelességének fontosságát - "Fogadalmat teszek arra, hogy minden üzleti szempontot háttérbe szorítva, tisztán csak a magyar kultúra szempontjait szem előtt tartva, fogjuk ezt a fegyvert kezelni." (Kozma Miklós, vezérigazgató)"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!