MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Amszterdam

Amszterdam

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Útikönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

cca. 150 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631324605

tartalom:

"Öt év nyolc látogatása során egyetlenegy képet sem készítettem. Fényképezni akkor kezdtem amikor először úgy ereztem, meg kell őriznem magamnak azt, amihez személyes közöm van. Amihez kötődöm, amire jó visszagondolni ami hiányzik amiről jó álmodozni. Egyszóval: amikor beleszerettem Amszterdamba a világvárosba, ahol nem érzem a modern idők rohanó tempóját. Ahol meleg nyári esteken mint nálunk faluhelyen öregek és fiatalok egyaránt kiülnek a ház elé Ahol a barna kávéházakban ma is törzsasztala van a baráti társaságoknak. s évek óta ugyanazok ugyanoda járnak beszélgetni. Ahol a városépítészet nem monumentálisban és grandiózusban gondolkodott, hanem emberi léptékű házakban. Ahol bárkán lakni nem extravagancia vagy szegénység, csak egyszerűen a tengerhez, a hajózáshoz szokott emberek kötetlenebb életformája. Ahol már ismerősömnek mondhatom a sarki kávéház tulajdonosát s az ablaktisztítót, az öreg nénit, akit egy utcabálon fényképeztem amint táncra perdült a verkli hangjaira s azt a fogorvost, aki kedvenc időtöltésként dobolni szokott a lakóbárkáján. Amióta beleszerettem Amszterdamba fényképezem is. Műemlékházai között a számomra legfontosabbat: sokszínű emberi arcát." (Korniss Péter)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!