MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Miért éppen Skandinávia? (Utazóskönyv)

: Miért éppen Skandinávia? (Utazóskönyv)

Kiadás:

Budapest, 2010

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Utazás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

167 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789630961684

tartalom:

"Miért éppen utazóskönyv? Egyáltalán, mi az az utazóskönyv? Mondhatnám, ez itten, hiszen vannak benne utazók, lehet benne cselekményt találni, persze csak némi kutatás után. Tájékozódhat belőle az olvasó látnivalók eltévedhet a segítségével és még szépnek szánt képeket is tartalmaz. Unalmasnak csak rosszindulattal mondható, mert a betűk száma nem haladja meg az olvasóbarátnak tekinthető mértéket. Aki végiglapozza a kötetet, szinte már úgy érzi, maga is bejárta az utat - én legalábbis így vagyok vele. Ha mégsem, akkor nosza, induljanak - hát ezért! De miért éppen Skandinávia? Közhelyszerűen: csodás tájak, városi látnivalók sokasága, hatalmas távolságok kulturált közlekedéssel, huszonnégy órás világosság (vagy sötétség), remek éttermek és ételek, magas várható életkor (ez talán a látogatót nem illeti meg, ahogy a helyi nyugdíj sem), barátságos emberek, kiváló és emberi léptékű múzeumok, Nobel-díj; dán dog, norvég minta, svéd csavar, finn ugor. Egyébként: Alaszkában például nem jártam."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!