MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Finnország

: Finnország

Kiadás:

h. n., 1983

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Skandináv országok története Útikönyv Utazás Finnország

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

92 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631313158

tartalom:

"Finnország az emberek többségének tudatában úgy él, mint "az ezer tó országa", "nyelvrokonaink földje", "gránitsziklák és fenyvesek birodalma" vagy "az emberközpontú építészet példaképe", "világhírű iparművészek szülőföldje", "a béke és biztonság szorgalmazója". Ezt az ezerarcú Finnországot mutatja be könyvünk Szabóky Zsolt fotóművész felvételein és az ugyancsak fotóművészként - no meg fordítóként - ismert Rácz István előszaván keresztül. Szigorúan átgondolt vezérfonálra fűzve fel Szabóky Zsolt mindazt, amit Finnországról elmondani szándékozott. A táj, a természet ember- és környezetformáló szerepét hangsúlyozza, azt a bensőséges természetszeretetet, ami északi rokonainkra oly jellemző. A vad sodrású patakokat és a szél borzolta hómezőt bemutató felvételek, a vízparton sorakozó szénaboglyákról és a "rénszarvasember" kemény munkájáról készült fotók egyazon gondolati tartalom hordozói, amelybe könnyedén kapcsolódnak a finn múlt és jelen rekvizitumai: a gerendaházak és a fatemplomok, no meg a modern lakótelepek vagy a Finlandia-palota. Élmény ez a könyv annak is, aki már járt Finnországban, s annak is, aki még csak ezután készül "rokonlátogatóba"."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!