MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Fotográfozásról

Fotográfozásról

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Múzsák Közművelődési Kiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

405 p., 24 tbl.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635630220

tartalom:

˝Világunkról, környezetünkről és nem utolsósorban magunkról szóló ismereteink döntő része vizuális ismeret. Mégis mind ez ideig a magyar fotókultúra tárgy köréből nem készült válogatás. Érthető így, ha kötetünk két vonatkozásban is úttörő jelentőségű. Célkitűzéseiben a fotó médium-jellegét, társadalmi szerepét vizsgálja, de az egyes írások egyúttal szépen körvonalazzák a fotózás magyarországi "históriáját" is a múlt század közepétől napjainkig. A neves festőink, íróink, gyakorló fotózóink vallomásai - melyek remélhetőleg élvezetes olvasmányul is szolgálnak - fotókultúránk számtalan problémájának történeti hátterét is megvilágítják. Az itt közreadott válogatás bizonyára sikerre számíthat minden, a fotóról való gondolkodásunk és fotótörténetünk iránt érdeklődő olvasó körében.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!