MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Hegyen völgyön

: Hegyen völgyön

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Pannónia Könyvkiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Regény, elbeszélés Vadászat Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

177 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Özv. dr. Homoki-Nagy Istvánné ajánlásából: "Nagyon szeretném, ha ez a könyv maradandó élményt nyújtana Önnek. Férjem munkái - közöttük ennek a történetnek a filmváltozata is - egy emberöltőn keresztül vittek hírt a nagyvilágnak a magyar alkotó erőről, könyv- és filmkultúránkról, páratlanul szép magyar tájainról, élővilágunkról. Életének középpontjában az alkotás vágya állt. Akkor élt igazán, amikor filmfelvevőgépét vagy Hasselblad kameráját kezében tarthatta. Szűkszavú ember volt, hazaszerető, megalkuvásra kééptelen. Fojtogató kánikulában, metsző jégesőben fáradhatatlanul alkotott mint író, filmrendező és operatőr - és mindig itthon Magyarországon. Boldog vagyok, hogy három évtizeden keresztül társa lehettem művészi munkájában is. Négy könyv és huszonöt film maradt utána."

leírás:

Védőborítója szakadozott.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!