MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Horthy Miklós élete képekben

, : Horthy Miklós élete képekben

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Puedlo Kiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Magyar történelem Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

167 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639673830

tartalom:

Vitéz nagybányai Horthy Miklós altengernagy, Magyarország egykori kormányzója hosszú és drámai fordulatokkal teli életét számtalan fénykép örökíti meg. A kötetben gyermekkorától tengerésztiszti és kormányzói pályafutásán keresztül a portugáliai emigrációban töltött időkig nyomon követhető az a csaknem kilenc évtizedes életút, amely - essen bár különféle megítélés alá - a magyar történelem kitörölhetetlen részévé vált. A szerzők nyolc tematikus fejezetre bontva elevenítik fel Horthy Miklós életének egyes állomásait 250 db - nagyrészt a HM HIM Hadtörténeti Múzeum Fotóarchívumában őrzött - korabeli fénykép és a fejezeteket bevezető rövid összefoglalók segítségével. Jelen könyv újszerűségét a Horthy-életpálya egészére törekvés, valamint az eddig még nem publikált fotográfiák adják, különös tekintettel a kormányzó magánéleti vonatkozásaira.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!