MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Képírás - sajtófotó

: Képírás - sajtófotó

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémia

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Sajtó

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

116 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630210258

tartalom:

˝Sok év óta a kép és különösen a fotografikus kép - számos szemiotikával és szociológiával foglalkozó kutató tanulmányozásának tárgya, akik minden oldalról vizsgálják és elemzik ennek közlési eszköznek a nyelvezetét. Azok a könyvek, amelyekben ezek a kutatók elénk tárják munkájukkal kapcsolatos elképzeléseiket és eredményeiket, olyan érzést keltenek bennünk, mintha a kutatások pusztán elméleti síkon folynának, mintha szerzőiknek semmilyen kapcsolatuk nem volna a fotografikus képek alkotóival. Az alkotók, a maguk részéről, ez ideig igen kis érdeklődést tanúsítottak azon kérdések iránt, amelyek az általuk küldött üzenetek befogadásának feltételeire vonatkoznak. Az alkotók erőfeszítéseiket általában szép és jó fényképek készítésére összpontosítják, ámde felvetődik a kérdés: milyen ismérvek alapján lehet egy fényképet elbírálni? A képfelhasználók - kiadók, szerkesztők, oktatók stb. - ugyancsak nem ismerik jól a képek nyelvezetét: nincsenek tisztában a képnek, mint közlési eszköznek a minőségi követelményeivel és jellemzőivel. A felhasználók közül egyedül a publicisták ismerik jól a képet, és tudják is hasznosítani. Ez a könyv huszonöt év gyakorlati tapasztalatait, gondolatait és megfigyeléseit közli a fénykép, mint közlési eszköz felhasználásáról.˝

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!