MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Loire

Loire

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Képzőművészeti Kiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Útikönyv Franciaország

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

cca. 130 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633363931

tartalom:

A táj változatos szépsége, a flóra és a fauna gazdagsága, a kegyes éghajlat (semmi szélsőség), az évezredes lakottság emberi melege természetesen jogosan vonz mindenkit, aki fogékony a mennyei ajándékokra. Valószínűleg divatba sem jöhetett volna a vidék ezek nélkül a föltételek nélkül. Csakhogy a táj, amelyet az ember birtokába vesz, maga is átalakul, valójában az őt birtoklók arcát ölti föl. Ma tehát, ha azt halljuk, Loire völgye, reneszánsz kastélyokra gondolunk, egy művészeti irány gazdag illusztrációját gyanítjuk, valamiféle zárt múzeum-létet. És mégcsak nem is jogtalan a sejtés. Észre kell azonban vennünk, hogy ezzel együtt létezik (sőt, lélegzik) egy élő, egy továbbélő Loire-völgy is, ahol egybemosódnak ünnepek és hétköznapok, ahol a történelem a maga folyamatosságában bujdokol.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!