MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Magyar fotoművészet 1961

Magyar fotoművészet 1961

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Képzőművészeti Alap Kiadóvállalata

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

16 p., 126 t.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A Magyar Fotóművészet legújabb termésének színe-java sorakozik fel az 1961-es Évkönyvnek lapjain. A válogatás sokoldalúságával összegyűjtött 128 fotó gazdagon jellemzi a fényképezés művészetének napjainkban annyira szerteágazó stílustörekvéseit, hogy ne csak gyönyörködtessék az album lapozgatóit, hanem irányt is mutassanak művészi eredmények elérésére. Vadas Ernő tömör bevezetését követi Hevesy Iván összefoglaló tanulmánya, a tartalom és forma összefüggéséről. A művészet két alapvető kérdése körül folyik ma a vita, az egyik az új tartalmat tudakolja, a másik az új formát és gyakran a kettőt külön-külön egymástól elválasztva keresik és értelmezik. Mivel ezek a kérdések döntő jelentőségűek, fontos feladattá vált ennek tisztázása és tudatosítása. Ezt tartalmazza az előszó, kiegészítve a képgyűjtemény néhány darabjának elemzésével. Úgy, miként az előző két Évkönyvben, minden kép alatt megtalálhatók a felvétel pontos és teljes technikai adatai, hogy a fotósok még eredményesebben gyarapíthassák tudásukat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!