MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Magyarország rejtett kincsei. Historicum

: Magyarország rejtett kincsei. Historicum

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Útikönyv Utazás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

151 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789630955485

tartalom:

"Megannyi érték sorjázik a többszámjegyű országutak mentén, s nekünk büszkének kell lennünk kincseinkre, hiszen csak annak az országnak van jövője, aki táplálkozni tud a múltjából. Afelett érzett örömünket szeretnénk megosztani Önökkel hogy számos legenda nyomába eredhettünk, osztozni szeretnénk a felfedezés élményében melynek során eljutunk Alsópeténytől egészen Zsámbékig. Megtiszteltetés volt számunkra hogy találkozhattunk azokkal az embertársainkkal, akik ezeknek a kincseknek őrzői, s akik érdeklődésünket nyitottsággal fogadták, szakmai hozzáértéssel kalauzoltak és továbbkalauzoltak minket az ország lokális kincsei, azon fragmentumok között melyek a töredezett múltú Magyarország sokarcúságának letéteményesei. Könyvünk hangsúlyozottan szubjektív válogatás Magyarország gazdag kincseiből, egy építőkocka, lépcsőfok a megismerés felé, célja felkelteni a kíváncsiságot a hazai kincsek iránt." A könyv képeinek készítőjének, Borsos Mihálynak ajánlója

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!