MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Magyarország száz csodája II.

Magyarország száz csodája II.

Szerkesztő:

Kiadás:

h. n., 2003

Kiadó:

Totem Könyvkiadó

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Geológia Néprajz Utazás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Rejtőzködő Értékek Nyomában

Terjedelem:

210 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635902174

tartalom:

"Úgy tűnik, Magyarország valóban kimeríthetetlen lelőhely, ha elfeledett "csodákat" akarunk felfedezni, esetleg újra felfedezni. Előző kötetünk, a Magyarország száz csodája sikerén felbuzdulva szerzőink és fotósaink ismét útnak eredtek, hogy további, feledésbe merült történeteket, nagyvárosok között megbúvó ősi településeket, helyeket és emlékeket kutassanak föl. Természetesen ezek között is akad majd olyan, amit mindenki ismer: ezeket a témákat olyan szemszögből próbáljuk megmutatni, amely talán tartalmaz újdonságokat az olvasó számára. Új kötetünk remélhetőleg nemcsak színesebb, változatosabb lett, de talán jobban kifejezi eredeti szándékunkat is: egy olyan Magyarország bemutatását, ahol egymás mellett léteznek azok az értékek, melyeket az egész világ elismer, óvó figyelemmel kísér, és olyan emberek, épületek, helyek, melyekről szinte sosem hallunk, ám egyediségüknél fogva több figyelmet és jobb bánásmódot érdemelnének."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!