MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Pécsi házak, baranyai tájak

: Pécsi házak, baranyai tájak

Kiadás:

h. n., 1993

Kiadó:

Megyei Könyvtár

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Helytörténet Magyarország

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Pannónia könyvek

Terjedelem:

155 p., ill

Kötésmód:

karton

ISBN:

937272674

tartalom:

Tóth Károly 1927-ben született Kiskunhalason. Ipari tanulóként fotószaküzletben kezdett fényképezni Agfa Isolett fényképezőgéppel. 1949-től a Siemens Reiniger Művek budapesti röntgengyárában vállalt munkát. 1955-től Pécsett dolgozott röntgentechnikusként. Alapító tagja a Mecseki Fotóklubnak. Már a klub első országos fotókiállításán, 1957-ben díjazták műveit. 1958-ban a Magyar Fotóművészek Szövetsége tehetségkutató pályázatán eredményesen vett részt. Majd felveszik a szövetség tagjai sorába. 1970 és 1973 között az Amerikai Egyesült Államokban dolgozott mikrofotográfiai illetőleg röntgenszakmában. Fényképei több mint százötven fotókiállításon szerepeltek itthon és Európában, Ázsiában és Amerikában. Eddig mintegy negyven díjat, tiszteletdíjat, oklevelet kapott. Önálló fotókiállítása nyílt - többször is - Pécsett, Salgótarjánban és Harkányban. Tóth Károly pécsi és baranyai fotóalbumának anyaga tíz év lelkiismeretes fényképészeti gyűjtőmunkájának az eredménye.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!