MŰVÉSZET / Fotózás, fotóalbum kategória termékei
Tokiótól Kiotóig

: Tokiótól Kiotóig

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Officina Nova

Kategóriák:

Fotózás, fotóalbum Távol-Kelet Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

96361057

tartalom:

Az ellentétek, a végletek világára készüljön fel az utazó, midőn Japánba indul. De ugyanígy a szépség és harmónia befogadására is. Mégis: leginkább arra, hogy egyszerre lép vissza a történelemben, s ugyanakkor előre. Japán más világ - szokták mondani az európai kultúra neveltjei. S akinek szerencséje úgy hozza, hogy személyesen győződhet meg róla, mennyire az, valóban el kell ismerje: más világ. Csak mégsem azért és mégsem úgy más, mint ahogy az útikönyvek, a Japánról szóló leírások ígérik. Mert mindenkire másként hat a japán csoda, aminek titkát óhatatlanul megfejteni igyekszik. Van, akit a szamurájok ősi szelleme nyűgöz le, van, akit a templomi harangok zúgása és a cseresznyevirágzás illatfelhője, van, akit a reklámok fényözöne és az elektronika, az autók és a technika csodái. Van, aki a történelem, a messzi múlt megőrzött emlékeire kíváncsi, s van, akit a modern felhőkarcolókban zajló mai élet érdekel... Mindez együtt és külön-külön is - Japán, amelynek felfedezésére szólít e könyv. Nyolc nap élményei, látnivalói összegyűjtve a fényképezőgép lencséjével - Tokiótól Kiotóig.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!